Az OfficeLink Kft. a Drávanet cégcsoport tagja, amely szélessávú internet, szerverhoszting, VPS és telefon szolgáltatásokat nyújt az egész országban. A vállalatcsoport elődje, a Drávanet Internet Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult. Az azóta eltelt több mint 20 évben a cégcsoport dinamikus fejlődésen ment keresztül, és ma már az ország egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú alternatív internetszolgáltatójává vált. Az OfficeLink küldetése a budapesti vállalati ügyfélkör kiszolgálása magas minőségű üzleti távközlési szolgáltatásokkal.

Jelenleg több mint 150 fővárosi irodaházban tudunk optikai bérelt vonali internet szolgáltatást nyújtani, kizárólag üzleti ügyfelek részére. Az optikai hálózaton elsősorban Layer3 szintű szélessávú szimmetrikus IP szolgáltatásokat biztosítunk. Nemzetközi irányban a Telia Carrier nagysebességű redundáns backbone hálózatát használjuk, amely minőség szempontjából az egyik legjobb globális hálózat. Az optikai internetkapcsolat mellett VoIP technológiával kedvező áron biztosítunk telefonszolgáltatást vállalati előfizetőinknek.

Szerverhoszting ügyfeleink rack-es és polcos gépei részére modern hoszting környezet biztosítunk Észak-Pesten, a 1138 Budapest, Váci út 188 címen. Itt korábban egy országos nagybank üzemelt, amelynek korábbi szerverterme a legmagasabb szintű üzembiztonsági követelményeknek is megfelel. Garantált az üzembiztos működéshez szükséges fizikai környezet, a redundáns klíma és áramellátás, továbbá a korszerű internetes alkalmazások futtatásához szükséges, nagy sebességű redundáns belföldi és külföldi internet gerinchálózati hozzáférés. A fizikai hoszting mellett virtuális szerver (VPS) szolgáltatásokat is nyújtunk az ügyfelek részére.