Az OfficeLink optikai hálózaton kiépített bérelt vonal és internet szolgáltatás, amely elsősorban „A” és „B” kategóriás budapesti irodaházakban érhető el. Az OfficeLink szolgáltatás jelenleg több mint 150 irodaházban létesíthető a fővárosban, és a szolgáltatásba bekapcsolt irodaépületek, kereskedelmi-szolgáltató központok száma folyamatosan bővül.

Az OfficeLink szolgáltatás előnyei

  • Irodaházakra fókuszált szolgáltatás
  • Optikai hálózaton akár 1 Gbps sávszélesség
  • Szimmetrikus fel- és letöltési sebesség
  • Magas rendelkezésre állás (min. 99,5%)
  • Folyamatos hálózatfelügyelet
  • Kedvező, versenyképes díjak

Kiknek ajánljuk?

Az OfficeLink optikai bérelt vonali internet szolgáltatást azon cégeknek ajánljuk, amelyek működéséhez alapvető fontosságú a folyamatos internet kapcsolat, és akár pár óra kiesés is veszélyeztetheti az üzletmenetet. A saját infrastruktúrának köszönhetően rugalmasan tudunk alkalmazkodni az irodaházban dolgozó ügyfeleink egyedi igényeihez, legyen szó akár nagyvállalatról vagy kisebb cégről. Helyi hálózaton dolgozó sok munkatárs, vállalatirányítási rendszer, webszerver vagy céges intranet üzemeltetése esetén az OfficeLink az ideális választás.

Megvalósítás

Az OfficeLink optikai bérelt vonali internet magas műszaki színvonalú, szimmetrikus internet szolgáltatás. Az irodaházon belül az igényektől és távolságtól függően üvegszálas és/vagy UTP kábelezést alkalmazunk. A telepített aktív eszközök segítségével a portsebesség és a garantált sávszélesség rugalmasan, akár egyedi igények szerint is paraméterezhető. A garantált le- és feltöltési sebesség az ügyfelek részére kizárólagosan dedikált sávszélesség a szolgáltatói router Ethernet portján. A szolgáltatás átadási interfésze 10/100/1000 BaseT, amire közvetlenül kapcsolható az ügyfél router vagy egyéb eszköz.

Elsődleges vagy back-up kapcsolat

Amennyiben az Ön cége már rendelkezik bérelt vonali internet kapcsolattal, akkor kedvező áron növelje meg az üzemeltetés biztonságát az OfficeLink back-up megoldással! Így a meglévő elsődleges bérelt vonali kapcsolat műszaki hibája esetén is online maradnak a vállalat dolgozói és szerverei.

Kérjen ajánlatot!